Квартира, 3-комнатная, Побережье и Карст, UREJEN VRT, ODLIČNA LOKACIJA

631.000 €

описание

Na odlični lokaciji, v bližini marine in San Simona je naprodaj večje 3-sobno stanovanje  z urejenem vrtom in parkiriščem. Stanovanje se nahaja v 2-stanovanjski hiši, zgrajeni leta 1965, stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2007.

Stanovanje obsega:

Pritličje: vhod, garderobna soba, stopnišče, ki vodi v 1. nadstropje.

Nadstropje: odprt dnevni prostor s kaminom, kuhinja z jedilnico (obdani s steklenimi drsnimi vrati), odprta terasa (avtopatska senčila in tende), dve sobi z lastnima kopalnicama.

Stanovanje je v celoti opremljeno s kvalitetnimi materiali in nadstandardo opremo.

Stanovanju pripada tudi garaža za manjši avtomobil in lastniška parcela pred hišo, velikosti 229 m2, z avtomatskim namakalnim sistemom. Ob hiši je parkirišče za dva avtomobila.

Stanovanju pripada tudi lastniško podstrešje, velikosti 107 m2, katerega je možno po lokacijski informaciji dvigniti in preurediti v bivalni del, trenutno ni pohodno.

Lokacija stanovanja je odlična, saj se nahaja v neposredni bližini trgovin, plaže, restavracij, marine, starega mestnega jedra, sprehajalnih poti, zdravstvenega doma itd.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajne pogodbe: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

черты

  • Дополнительно
    Балкон Сад Терраса Парковка
  • Подключения
    Электричество Вода Канализация
  • Отопление
    Тепловой насос Talno gretje

подобная недвижимость