Hiša, Samostojna, Obalno - kraška

1.350.000 €

Opis

Na Nožedu, konec Malije, prodamo čudovito, luksuzno, opremljeno hišo z bazenom v izmeri 441,9 m2 (uporabna površina 200,8 m2) ki je locirana na parceli velikosti 1055 m2.

Hiša obsega 3 etaže, in sicer v spodnji etaži (pritličju) so velika garaža, tehnični prostori in več shramb.

V 1. nadstropju se nahajajo: predprostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso in vrt z bazenom, toaleta za goste, velika pisarna s kopalnico, utility, velik prostor, z garderobno omaro po celotni dolžini namenjen fitnesu, knjižnici ali individualnim željam posameznika, odprto, svetlo in moderno zasnovano stopnišče vodi v 3. nadstropje.

V 2. nadstropju pa se nahajajo: velik odprt osrednji prostor, savna z masažno kadjo in izhodom na teraso, spalnica s kopalnico, ravno tako z izhodom na teraso, pisarna, 3 ostroške sobe, ena s kopalnico in toaleta.

Vse etaže povezuje dvigalo.

Vgrajeni so najboljši materiali višjega cenovnega razreda. Vse pohištvo je izdelano po meri. Vgrajene so pametne instalacije. Ogrevanje je preko toplotne črpalke (stensko in talno gretje).

Pred hišo je parkirišče za več avtomobilov.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Dodatno

 • Dodatno
  Dvigalo Parkirišče Klet Terasa Vrt
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  Klima Savna Bazen Lep razgled Bližina narave Pogled na morje

Podobne nepremičine