Stanovanje, 3-sobno, Obalno - kraška, UREJEN VRT, ODLIČNA LOKACIJA

631.000 €

Opis

Na odlični lokaciji, v bližini marine in San Simona je naprodaj večje 3-sobno stanovanje  z urejenem vrtom in parkiriščem. Stanovanje se nahaja v 2-stanovanjski hiši, zgrajeni leta 1965, stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2007.

Stanovanje obsega:

Pritličje: vhod, garderobna soba, stopnišče, ki vodi v 1. nadstropje.

Nadstropje: odprt dnevni prostor s kaminom, kuhinja z jedilnico (obdani s steklenimi drsnimi vrati), odprta terasa (avtopatska senčila in tende), dve sobi z lastnima kopalnicama.

Stanovanje je v celoti opremljeno s kvalitetnimi materiali in nadstandardo opremo.

Stanovanju pripada tudi garaža za manjši avtomobil in lastniška parcela pred hišo, velikosti 229 m2, z avtomatskim namakalnim sistemom. Ob hiši je parkirišče za dva avtomobila.

Stanovanju pripada tudi lastniško podstrešje, velikosti 107 m2, katerega je možno po lokacijski informaciji dvigniti in preurediti v bivalni del, trenutno ni pohodno.

Lokacija stanovanja je odlična, saj se nahaja v neposredni bližini trgovin, plaže, restavracij, marine, starega mestnega jedra, sprehajalnih poti, zdravstvenega doma itd.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajne pogodbe: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon Vrt Terasa Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka Talno gretje

Podobne nepremičine